25 éve az egész világ szerelmes volt belé: ma senki sem ismeri fel ezt a nőt - Fotók

Egy élő roncs ma már, pedig fiatalabb, mint Jennifer Lopez. Nem véletlen, hogy eltűnt Hollywood-ból, sőt, két éve senki nem látta sehol.

A 80-as évek második felépen indult a karrierje, fiatal volt, tehetséges és borzasztó szexi. Nem csoda, hogy a neve sok producer noteszébe bekerült, ő pedig minden évben mozifilmet forgathatott, azaz megkapta a lehetőséget is. 1990 és 1991 között többek között az akkor legnépszerűbb sorozatok közt számon tartott Twink Peaksben is játszhatott, ami nem csak ismertté tette, de újabb moziszerepeket is hozott. Egy élő szexszimbólum lett, akire 1999-ben le is csapott Jack Nicholson, akivel öt évet húztak le együtt.

Fotó: Profimedia/RedDot

Ez ráadásul arra az időszakra esett, amikor egy máig legendás film női főszerepét kapta meg. Egy szexi, de a gonosz oldalán álló nő szerepét, aminek köszönhetően férfiak tízmilliói álmodoztak róla. Ezt követően indult el a lejtőn. A plasztikai és botox rabja lett, majd az alkoholé, így a negyvenes évei elejére gyakorlatilag tönkre is tette magát. És természetesen a karrierjét is. Talán nem véletlen, hogy Jack Nicholsonnal is szakítottak. Ezt követően pedig már csak néhány film- és sorozatszerep találta meg.

De vajon ki ez az alig 54 éves nő? 10 emberből 9-nek fogalma sincs! Te tudod? Ha nem, eláruljuk!

 

Lapozz a megfejtésért!

24 óra