30 éve az egész világ szerelmes volt belé: ma senki nem ismeri fel ezt a nőt - Fotók

A 90-es években ért a csúcsra, volt év, hogy négy-öt film is a mozikba került a főszereplésével. Máig aktív, de 61 évesen már fel sem ismerik a régi rajongói.

Már a hetvenes évek végén mozifilmeket fogathatott, azaz alig 14 évesen vetette meg a lábát Holywood-ban. S ha már így alakult, el sem engedte ezt a lehetőséget. Az amerikai származású színésznő a 80-as években is szinte minden évben szerepelt moziban, a világhírnevet azonban a Megőrülök érted című szituációs komédia hozta meg a számára. 1992 és 1999 között játszott benne, és három Golden Globe-ot és 4 Primtime Emmy-t zsebelt be vele. 

Fotó: Profimedia/RedDot

Ezekben az években már sorra kapta a nagyobbnál-nagyobb filmszerepeket is. Az első nagyobb siker a Twister című katasztrófafilm volt 1996-ban, egy évvel később pedig a Lesz ez még így se!, amiben Jack Nicholson oldalán játszhatott és az alakításáért Oscar-díjat is kapott. 2000-ben Tom Hanks párját alakította a Számkivetettben, és néhány évvel később már renedőzként is debültált. Egy gyermek édesanyja, a vörös szőnyegen meg ritkán látjuk.

Nos, tudod már, ki ő? Ha nem, lapozz és leleplezzük!

Lapozz a megfejtésért!

24 óra