Anyja Agassi esküvői ruhájában ballagott Brooke Shields lánya - Fotó

27 év után újra bevetésen vett részt Brooke Shields 1997-es esküvői ruhája: lánya, Grier Hammond Henchy az Andre Agassival kötött esküvőjéről származó darabot viselte az érettségijén.

Egy különleges alkalomhoz különleges ruha kell. A 18 éves Grier Hammond Henchynek pedig az édesanyja ruhatárában keresgélt az alkalomral: Brooke Shields lánya végül a középiskolai ballagására édesanyja esküvői ruháját vette fel. Igen, ez az a ruha, amelyet a színésznő az Andre Agassival kötött első házasságkötésén viselt 1997-ben. Shields a People magazinnak elmondta, hogy egy kicsit át kellett alakítaniuk a ruhát. Bár Agassitól már 1999-ben elvált, a ruhának még mindig van jelentősége.

 „Ő egy jó srác, és számomra ez olyan volt, mint egy nagy teljes kerek pillanat” - mondta az 59 éves nő a lapnak, majd a lányáról is elmondta a véleményét: „Remekül nézett ki benne.” A színésznő ugyanis kifejezetten örül, ha a lányai az ő ruhái közül csemegéznek. „Olyan megtisztelő, amikor az ember ruháját akarják viselni. Általában nem tartanak menőnek” - így Brooke.

Shields idősebb lánya, Rowan (21) a 2021-es szalagavatójára is édesanyja ruhatárából vett fel egy ruhát - árulták el egy videóban. A bálra egy piros ruhát választott, amelyet Brooke Shields 1998-ban a Golden Globe-on viselt. A színésznő lányai a Chris Henchy íróval kötött házasságából születtek, akihez 2001-ben ment hozzá. Rowan 2003 májusában, Grier pedig 2006 áprilisában született, mindketten az észak-karolinai Wake Forest Egyetemen tanulnak.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat

24 óra