A legjobb asztalt készítették elő a pincérek a filmsztárnak: amikor megérkezett, tanácstalanok lettek

Ő azon színészek egyike, akit mindenki azonnal felismer, csak a neve nem ugrik be. Nem csoda, hiszen Vincent Cassel számos kasszasikerben, például a Jason Bourne-ban, az Ocean's 13-ban és a Fekete hattyúban is feltűnik kisebb-nagyobb szerepekben. Szülőhazájában, Franciaországban azonban igazi sztárnak számít. Nem csoda, hogy egy nizzai előkelő étterem pincérei azonnal izgatottak lettek, amikor bejelentkezett vendégként. Amikor azonban megérkezett, teljes lett a zűrzavar.

Ugyanis egy alig 24 éves fiú érkezett meg a barátnőjével, akinek semmi köze nem volt a várt vendéghez. Egy dolgot leszámítva: Vincent Casselnek hívják.

Visszaélnek vele

„Először mindig zavartan néznek, mindig háromszor is megkérdezik tőlünk, hogy tényleg így hívják-e, és néha még igazolványt is kérnek, mert nem hiszik el” - mondta a barátnő, Hannah-Sophie a héten a Newsweeknek. A 23 éves lány és a barátja már régóta tudják, hogyan lehet tőkét kovácsolni a jól ismert névből. „Mindig azt hiszik, hogy a színész jön, így a legjobb asztalt kapjuk” - mondta a diáklány. Most aTikTok videójuk is nagy siker lett ennek köszönhetően.

„Csak Franciaországban működik (és mindenki csalódott, amikor felbukkanunk)” - írta a felvételhez.

@hny.sophie only works in france (plus everyone is disappointed when we show up 😂) #frenchriviera #featureme ♬ original sound - Feel Good Audio

A felvételt több millióan látták, és több százezer like-ot kapott. Sokan már azon morfondíroznak, álnéven foglalnak ezentúl asztalt.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra