20 éve mutatták be: bombázó lett a Hirtelen 30 Jennájából - Fotók

12 évesen élete első szerepe lett, ezzel indult el a karrierje. 32 évesen ma meg már megvadítja a férfiakat - és a ruháit is ledobja ezért.

Két évtizede már kereken, hogy Jennifer Garner és Mark Ruffalo főszereplésével bemutatták a Hirtelen 30 című filmet. A történet mesébe illő. A 13 éves Jenna nagyon szeretne már egy szexi, 30-as nő lenni, mert a fiúk a suliban tudomást se vesznek róla. A saját szülinapi partiján is megalázzák, és bezárják egy szekrénybe. Hiába várja a herceget, a csodát azonban nem. Másnap egy luxus penthouseban ébred, 30 évesen, New Yorkban. Aki még nem látta, annak legyen elég ennyi. Ami a jelen történetben a lényeg: a kis Jenna ma már tényleg 30-as nő.

Brutális bombázó

Jennifer Garner azóta ünnepelt Hollywoodi sztár, Golden Globe-díjas színésznő - nem mellékesen anya. Mark Ruffalo szintúgy, sőt, őt a Bosszúállók egyik állandó szereplőjeként a mai fiatalok is nagyon jól ismerik. De vajon mi lett a kis Jennával? Megvalósult az életben a filmbéli álom? Dögös 30-as nő lett belőle? A válasz: egyértelműen! Sőt, ma is színésznőként dolgozik, de főleg tévésorozatokban játszik. Szépsége pedig vetekszik Jennifer Garnerével. És nem is szégyelli megmutatni az adottságait.

Ha kell, a ruháit is ledobja - lapozd fel a galériát "Jenna" friss képeiért!

Galéria: aktmodell is lehetne - ilyen dögös Jenna 32 évesen
  • Jenna, Hirtelen 30, Christa B. Allen,
  • Jenna, Hirtelen 30, Christa B. Allen,
  • Jenna, Hirtelen 30, Christa B. Allen,
  • Jenna, Hirtelen 30, Christa B. Allen,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra