Felperzseli a netet Kiszel Tünde lányának dekoltázsa - Merész képek kerültek fel a szülinaposról

Népszerűségre volt ítélve egész életében - mára pedig az is kiderült, nem csak gyönyörű, piszkosul tehetséges is. És picit sem szégyellős.

A dekoratív médiaszemélyiség, Kiszel Tünde az első hazai hírességek egyike, akik minden évben saját naptárral lepik meg a rajongóikat, s mára talán már csak az egyetlen is. Évekkel ezelőtt pedig úgy döntött, hogy a kislánya, Donatella is szerepet kap a fotózáson. Azóta már több sorozat is készült kettejükről, sőt, a lánya felnőtt és keresett modell lett. Olyannyira, hogy alig négy éve az olasz Vogue magazin is megosztotta a róla készült egyik képet. 

Modell és énekesnő

Hunyadi Donatella önálló híresség lett. A bulvársajtó megírja, ha szerelmes, azt is, ha szakít, és keresett szereplője lett a tévéműsoroknak. Időközben pedig nemrég a 23-at is betöltötte. Szerdán reggel a Reggeliben azt is elárulta, hogy az élet minden területén maximalista, ugyanakkor adrenalinfüggő is. Így nemrég a tanedmugrást is kipróbálta - 3500 méterről ugrott ki ejtőernyővel. Tavaly pedig lediplomázott, és a ha minden jól megy, jövőre is ezt teszi majd. "A zeneakadémiándiplopmáztam klasszikus ének szakon. Tavaly szereztem meg a BL diplomámat és hogyha minden jól megy jövőre fogom a mesterdiplomámat megszerezni" - mondta a műsorban és hozzátette: mindenképpen az éneklésse szeretne foglalkozni. A jelek szerint azonban a rajongóknak nem kell lemondaniuk Donatella piszkosul szexi modellfotóiról.

Merész és pikáns képek érkeztek Kiszel Tünde gyönyörű lányáról - lapozd fel a galériánkat!

Galéria: Donatella képeitől elolvad a monitor
  • Kiszel Tünde, Donatella, Instagram, karrier,
  • Kiszel Tünde, Donatella, Instagram, karrier,
  • Kiszel Tünde, Donatella, Instagram, karrier,
  • Kiszel Tünde, Donatella, Instagram, karrier,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra