48 évesen élő roncs az Amerikai pite bombázója: friss képei sokkolnak - Fotók

Az egyik legszexibb szereplője volt a legendás filmnek, 48 éves korára ebből semmi nem maradt. Az örökös testképzavar és az erre adott reakciói egy élő roncsot csináltak belőle.

23 évesen kapta meg élete leghíresebb szerepét, pedig több más moziban is játszhatott előtte és utána is: az 1999-ben bemutatott Amerikai pite, majd a két folytatása lett azonban karrierje csúcspontja. Pedig szerepelt A Nagy Lebowksi-ban is. Tara Reid mindenesentre huszonévesen lett a férfiak álma, azonban szakmailag nem sikerült neki végigmenni a kikövezett úton Hollywood felé. És ezért ő saját magát kezdte el hibáztatni. Azaz a külsejét és ennek borzasztó következményei lettek.

Testképzavar

Lassan 49 éves lesz, de olyan vékony, mint egy kifutó modell. Más kérdés, hogy picit sem néz ki egészségesne, a bőr általában lóg rajta. Egy időben ráadásul lelkesen plastikáztatott is, aminek mára már szintén látványos az eredménye. A folyamatos elégedetlenség és fogyókúra méretes csapástokat mért Tara testére. És a pályájára is, hiszen szép lassan el is felejtette őt a szakma. Így ma már rendre csak akkor kerül a címlapokra, ha friss fotók készülnek róla, ezektől ugyanis az emberek többsége azonnal elborzad.

Idén már a 49-et tölti majd - a napokban ismét lefényképezték!

Galéria: így tette tönkre magát az Amerikai pite bombázója - Fotók
  • Tara Reid, Amerikai pite, színésznő,
  • Tara Reid, Amerikai pite, színésznő,
  • Tara Reid, Amerikai pite, színésznő,
  • Tara Reid, Amerikai pite, színésznő,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra