Borzalom: lelőtte a férje a népszerű, háromgyermekes énekesnőt - Fotók

Borzalmas gyilkosság: a saját otthonukban, a saját férje lőtte agyon a 40 éves énekesnőt. Majd a férfi magával si végzett.

Meghalt Victoria Velvet cseh énekesnő. A 40 éves, háromgyermekes anyát saját férje, David Thomas Blyth, vállalkozó lőtte agyon törökországi otthonukban. A halálos lövés után a férfi kivégezte magát.

Sajtóhírek szerint a férfi a nő telefonjában talált üzeneteket, amitől begurult. Elővette pisztolyát, és lelőtte az énekesnőt. Aztán a saját fejéhez szorította a fegyvert, és meghúzta a ravaszt.

A hihetetlen tragédia június 11-én történt a pár luxusvillájában, a török fővárosban, Ankarában. Erről a Sabah című újság számolt be. A nyomozók kiterjesztett öngyilkosságról beszélnek, és úgy vélik, hogy a milliomos férfi volt a támadó.

Fotó: Profimedia/RedDot

Az énekesnő, polgári nevén Victoria Vera Blyth néhány hónapja költözött Törökországba férjével - David Thomas Blyth skóciai olajipari menedzserrel, akivel 18 éve voltak házasok. A Blesk című cseh újság szerint azonban a házasság valószínűleg már jó ideje zátonyra futott. Az énekesnő egy közeli barátnője könnyes szemmel árulta el a lapnak, hogy az olajmágnás többször is mecsalta a nőt, aki el akarta hagyni a férjét.

Szerette volna, ha gyermekeinek hűtlenség és stressz nélküli élete lenne - mondta az ügyvédje.

"Mindenki követte őt az Instagramon, de néhány hónapja hirtelen eltűnt a profilja. Ezért felvettem a kapcsolatot Vicyvel, hogy mi történt" - mesélte a Blesknek egy másik barátja. "Elmondta, hogy a férje nem akarja, hogy egy befolyásos üzletember felesége így mutatkozzon be" - derült kia válaszából.

Sajtóhírek szerint a gyerekeik is otthon voltak, amikor a tragédia történt.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

24 óra