Fogatlan roncs lett a drogoktól a Terminátor gyereksztárja - Megdöbbentő, ki a párja - Fotók

Aggasztó, hogy kivel jött össze, de a fogait legalább azóta már pótolták, mert majd' mind kihullott a drogoktól. Módszeresen tette tönkre magát John Connor.

33 éve már, hogy az akkor alig 14 éves fiatal srác nevét megismerhette az egész világ. Edward Furlong a hatalmas sikerrel bemutatott Terminátor című film folytatásában kapott szerepet, azaz sikerre volt ítélve már miután igent mondott a felkérésre. Ráadásként a rendkívül sármos kamaszért a lányok is megőrültek, így nem csoda, hogy sorra jöttek az újabbnál-újabb szerepek. Köztük 1998-ban a legendássá vált "American History X", majd egy évvel később a "Detroit Rock City". A huszonéves srác a jelek szerint nem tudta kezelni a hirtelen jött népszerűséget, kiesett a fősodorból, így kisebb szerepekkel kellett beérnie, a magánéletében pedig elindult a mélyrepülés

Szenvedélybetegségek, kihulló fogak

Furlong néhány éve indult el a rögös úton, hogy rehabilitálja magát és visszatérjen a köztudatba. "Valahányszor belenéztem a tükörbe, belehaltam, mert eszembe jutott, hogy mit tettem azokban az években" - magyarázta néhány éve a DailyMailnek adott interjújában. De még így is talált olyan klinikát, aki - talán a hírnevánek is köszönhetően - segített neki új fogsort építeni, majd visszatérhetett a vászonra, és a szerelm is rátalált. Párjával azonban egy sötét időszak köti össze őket hosszú évek óta, így sokan aggódnak érte.

A haja megritkult, méretes pocakot növesztett - mutatjuk a Terminátor egykori gyereksztárját ma!

Galéria: élő roncs lett, így próbál talpra állni John Connor
  • Edward Furlong, Terminátor, drog, fogak,
  • Edward Furlong, Terminátor, drog, fogak,
  • Edward Furlong, Terminátor, drog, fogak,
  • Edward Furlong, Terminátor, drog, fogak,
  • Edward Furlong, Terminátor, drog, fogak,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra