Titokban vette el 23 éves szerelmét a 60 éves retró sztár - Fotók

Harmadszor is megnősült a legendás sztár, egy titkos, polgári esküvőn vette el 37 évvel fiatalabb szerelmét.

Megnősült a Scooter frontembere, H.P. Baxxter. A retró ravesztár egy polgári szertartáson vette el barátnőjét, az alig 23 éves Sarat. Az köztudott volt, hogy a 60 éves híresség és kedvese szombaton egy templomi esküvőn mondja ki majd egymásnak az igent Keitumban, az azonban mindenkit meglepetésként ért, hogy pénteken a déli órákban az anyakönyvvezető előtt hivatalosan is összekötötték az életüket. 

Baxxter a Bild-nek elmondta: „Keitumban, a Sylt Múzeumban mondtuk ki egymásnak az igent. Csak a legszűkebb családtagok voltak ott, és az egészet titokban tartottuk. Nagyszerű szertartás volt, az anyakönyvvezető nagyon megható szavakat intézett hozzánk, és az időjárás is játszott velünk„."

Baxxter és Sara 2023 tavasza óta alkot hivatalosan is egy párt, a ceremóniára egy régi Rolls-Royce autóval érkeztek. A Scooter frontembere fehér zakóban és laza edzőcipőben jelent meg, míg a menyasszony egy rózsaszínű, pasztell sárga és türkiz árnyalatokkal díszített rövid ruhában. Fehér szandáljához egy krémfehér Paschmina-kendőt viselt és egy fehér Chanel-táskát cipelt.

A polgári szertartáson csak a családtagok voltak jelen, köztük Baxxter nővére, Britt és édesanyja, Ellen Geerdes. A teremben a menyasszony és a vőlegény székeinek háttámláját virágok díszítették. A szertartás után a párt a barátok és a családtagok nagy lufikkal és rózsákkal köszöntötték. „Rendkívül boldogok vagyunk. Most este kipihenjük magunkat, hogy holnap fittek legyünk a nagy show-ra!" - tette hozzá a Bildnek Baxxter.

Címlapfotó: 123rf.com-illusztráció

24 óra