Itt az igazság az Azahriah-jegyekkel kapcsolatban - Így már más a helyzet

Napok óta más se folyik a csapból: állítólag ezrek szabadulnának az Azahriah Puskás jegyeiktől. Sokan odáig is elmennek, hogy temetik a fiatal előadót és munkásságát. Pedig...

"Látszik, hogy Azahriah Magyarország egy legfelkapottabb előadója lett, mivel három koncertet is meg kellett hirdetnie a Puskás Arénában, annyira fogytak anno a jegyek" - kezdi cikkét a Femcafe.hu.

Három Puskás

Hosszú heteken át egy próbateremben készültek, elmondása szerint hetente kétszer, az elmúlt napokban azonban már a Puskás Arénában finomítgatták a műsorukat a történelmi eseményre. Igaz, eleinte ott is csak a VIP-részlegen, de pontosan olyan arányokban, a színpadot lemérve és felrajzolva, ahogyan az majd élesben megy majd. Azahriah a napokban már több videót is mutatott az előkészületekről, amelyek alapján kijelenthetjük, monumentális showra számíthatnak azok, akik ott lesznek a három koncert valamelyikén. Márpedig nagyon sokan lesznek - annak ellenére is, hogy a bulvárlapok az elmúlt napokban másról se szólnak, mint hogy sokan szabadulnának az Azi-jegyektől.

De vajon miért? Nos, az igazságról részletesen írunk a galériánkban!

Galéria: ez az igazság az Azahriah-jegyekkel kapcsolatban
  • Azahriah, jegy, Puskás
  • Azahriah, jegy, Puskás
  • Azahriah, jegy, Puskás
  • Azahriah, jegy, Puskás
  • Azahriah, jegy, Puskás

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra