Felismernéd 52 évesen? Börtöntöltelék lett E. T., a földönkívüli filmbéli kis barátja - Fotók

42 éve mutatták be a legendás filmet, amiben egy kisfiú és egy földönkívüli köt életre szóló barátságot. E. T. azóta visszatért az űrbe, a barátja pedig a börtönt is megjárta. Fel se ismernéd ma már!

Egyik pillanatról a másikra lett világsztár, alig 11 évesen. Az E. T. - a földönkívüli című filmet 1982-ben utatták be, a főszereplő kisfiú, Elliott szerepét pedig egy bizonyos Henry Thomas kapta meg. A film az elmúlt negyven évben legendássá vált, generációk nőttek fel rajta, sőt, Steven Spielgerg karrierjének is az egyik jelentős mérföldköve. Nem férhet hozzá kétség: az apró fiúcska útja ki volt kövezve Hollywood-ig. Fényes jövőt jósoltak neki, de az élet másképp alakult.

Rácsok mögött

Több mint negyven év telt el azóta, a kisfiút alakító színész idén már az 53-t tölti majd. Hollywoodból az elmúlt évtizedekben sem érkezett róla hír, hangos sikerek nem tarkították az életét, igaz, néhány éve így is sikerült neki a címlap - drámai okból. Henry Thomast ugyanis alig több mint négy éve letartóztatták. Oregon államban hívta egy férfi a rendőröket, egy gyanús kocsiban egy gyanús férfi fekszik a sztráda közepén.

Henry Thomas története tragikus - friss képein már E. T. sem ismerné fel!

Galéria: Dobj el mindent! Így néz ki E. T. kis barátai ma
  • Henry Thomas, E. T., Elliot, film, színész,
  • Henry Thomas, E. T., Elliot, film, színész,
  • Henry Thomas, E. T., Elliot, film, színész,
  • Henry Thomas, E. T., Elliot, film, színész,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra