Sokkoló képek: rohad a keze, a foga a 41 éves szupermodellnek - Ebédet guberál egy kukában

A TWN.hu hasábjain is többször beszámoltunk már az egykor ünnepelt modell tragikus fordulatot vett életéről. Egy róla készült friss fotósorozat most paldóra küldi a világot.

Megfeketedett gyűrűk, tövig rágott, fekete körmök és virslivé dagadt ujjak - nem, nem egy autószerelőként maszekoló férfi kézfeje látható ezen a képen, egy alig 41 éves nőé, akit tíz éve még hangosan ünnepelt Hollywood. Loni Willison akkor lett világszerte ismert, amikor összejött a Baywatch című sorozat egykori Hobie-jával, Jeremy Jacksonnal. Őt zűrös drogügyei miatt "rúgták ki" a tengerpartról, azaz a szőke modell gondolhatta, hogy nem feltétlenül lesz jó vége a szerelmüknek. Így is lett - a szakításuk után Loni eltűnt a nyivánosság elől.

Hajléktalan szépség

Néhány éve a nőre Venice Beachen figyeltek fel. Fogai egy részét elvesztve, rövid, kopott hajjal, szakadt ruhákban és koszosan tolta maga előtt a bevásárlókocsiját. Benne mindene, az élet. Loni Willison hajléktalan lett. Hogy miért? Arról az őt kérdezőknek náha csak zavaros gondolatait osztotta meg. Talán: mások miatt. De megnevezni senkit nem akart. Azóta hónapról-hónapra aggasztóbb, ahogy kinéz.

A most készült friss sorozat pedig mindent felülmúl - Komolyan aggódik a világ az egykor ünnepelt sztárért!

Galéria: kukában guberál ebédet, már a kezei is rohadnak az egykori szupermodellnek
  • Loni Willison, Kéz, hajléktalan, modell,
  • Loni Willison, Kéz, hajléktalan, modell,
  • Loni Willison, Kéz, hajléktalan, modell,
  • Loni Willison, Kéz, hajléktalan, modell,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra