Cserben hagyta a családját a sztárszakács: a felesége reakciójára nem számított - Fotók

Abszolút tökéletes életet éltek. Szakmailag és magánéletileg is minden rendben volt - egészen addig, amíg a nő teherbe nem esett második gyermekükkel.

Charles Withers karrierje tavaly érte el a csúcspontját, amikor többször is feltűnt amerikai műsorokban tévéséfként. Úgy tűnt, hogy a magánéletében is minden a legnagyobb rendben megy, hiszen boldog házasságban élt a feleségével, Ashley McGuire-rel akivel már egy közös gyermekük is született. Ez a mesébe illő idill és románc azonban egy csapásra ért véget, amikor a nő teherbe esett a másdik gyermekükkel. A férfi ezt követően egyik napról a másikra nyom nélkül tűnt el. 

Őrült ötlet a bajban

A nő azóta életet adott a második gyermekének, de a pici apjának még mindig nincs nyoma. Az anyuka számára egy dolog egyértelmű vált az elmúlt időszakban: válni akar. De erre sincs lehetősége a férje nélkül. A nő ezért úgy döntött, hogy a Facebookon keresi meg Charlest. A "Are We Dating The Same Guy" (Ugyanazzal a pasival járunk) nevű Facebook-csoportban egy hosszú poszttal és néhány képpel a múltból szólította meg a közösséget.

24 órán belül hihetetlen dolog történt!

Lapozz a folytatásért!

24 óra