A smaragd románca szexi főszereplője volt: friss képei sokkolják a világot - Fotók

Ha valaki Michael Douglas-szel játszhat egy filmben, annak megadatott a lehetőség, hogy viléghírű legyen. Így volt ez A smaragd románca című film kapcsán is 1984-ben.

1984-ben mutatták be az amerikai-mexikói kooprodukcióban készült romantikus akcióvígjátékot, aminek a főszerepét Michael Douglas mellett Kathleen Turner kapta meg. A smaragd románca akkora siker lett anyagilag és a kritikusok szerint is, hogy alig egy évvel később meg is jelent a folytatás A Nílus gyöngye címmel. S hogy mi lehetett az alkotás titka? Nos, az izgalom, a kaland és a romantika szent hármasa. Abban az időben ráadásul az emberek többsége ezektől lett izgatott, így ez a történet minden szempontból megfelelt az elvárásoknak.

Bot és túlsúly

A Kathleen Turner által alakított írónő, Joanna Wilder azért utazik Kolumbiába, mert a nővérét elrabolták. Már az érkezésekor megfigyelik, és életveszélyes helyzetekbe is keveredik, amelyekből a Michael Douglas által alakított Jack Colton igyekszik kimenteni őt. Majd előkerül egy kincses térkép és a történet kalandos fordulatot vesz. A film Kathleen Turnert világhírűvé tette, a férfiak éveken át epekedtek utána, sőt, Oscarra is jelölték, Golden Globe-ot pedig nyert is. Most a firss képei miatt aggódnak sokan. 

A színésznő jó pár kilót felszedett és már csak bottal tud járni!

GALÉRIA: rá se ismersz ma már Kathleen Turnerre - Bottal jár
  • smaragd románca, Kathleen Turner, színésznő, film,
  • smaragd románca, Kathleen Turner, színésznő, film,
  • smaragd románca, Kathleen Turner, színésznő, film,

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra