Az ALDI-ból posztolt a szexi pénztáros: így változott meg az egész élete - Videó

2020. szeptember 2-án osztotta meg a fiatal lány a videóját az Aldi kasszájából, és ekkor még nem sejtette, az egész életét megváltoztatja a felvétel. 

Az akkor 19 éves lány egy rövid, táncos videót tett közzé a diszkontlánc épp a kassza mögött ül, gyaníthatóan van egy pici szünete épp, ez idő alatt vette fel a néhány másodperces klipte. Ez a rövid alkotás akkorát ment a TikTok-on, hogy nem lehetett überelni, máig több mint 44 millióan látták és több mint 2 millió like is van rajta. Már akkor kikiáltott a bulvársajtó: Elaine Victoria "Németország legszebb pénztárosa". Ezt azóta sem próbálta meg cáfolni senki, még csak egy diszkontlánc se, pedig komoly marketingfegyver lenne, ráadásul pénzbe sem kerül. 

Kínos helyzetbe került, dönteni kellett

Miután a lányról szóló hírek bejárták a világot, a közösségi odalain rohamosan elkezdtek nőni a követők, így két tűz közé került, mert a munkáltatója pedig nyilván nem nézhette jó szemmel, hogy munkaidőben, munkahelyen forgatja a videóit. De nem kellett sokat várni a helyzet megoldódására, hiszen a lány úgy döntött, influenszerként folytatja tovább. S mivel ezeket a heteket is árgus szemekkel figyelte a sajtó, az oldalai tovább nőttek, őt pedig mindenki megismerte, nem csak az országban.

A 21 éves lány élete megváltozott: nem akármilyen sikeren van túl!

GALÉRIA: Aldi kasszásból milliomos influenszer - brutális felvételek
  • aldi, kasszás, influenszer
  • aldi, kasszás, influenszer
  • aldi, kasszás, influenszer
  • aldi, kasszás, influenszer

Címlapfotó: TikTok/elaine.victoria

24 óra