"Hány év alatt végeztem el a jogi egyetemet?" - Íme Zimány Linda csattanós válasza

A mai napig kap támadásokat a jogi diplomája miatt, ugyanakkor hamarosan gyermeket szeretne. Zimány Linda egy rédióműsor vendégeként mesélt az életéről.

A magyar Dr. Szöszi a Manna FM Valódi Nők című reggeli rádióműsor vendége volt, ahol elismerte, a jogi diplomája miatt máig rendre megtalálják a rosszindulatú megjegyzések. 

„Hogyha ilyen rosszindulatú kérdést kapok, hogy akkor hány év alatt végeztem el a jogi egyetemet, akkor vissza szoktam kérdezni, hogy és te hány év alatt végezted el a jogi egyetemet?

Válasz: Hát én nem végeztem jogi egyetemet. És akkor mindig elgondolkodom rajta, hogy miért van az, hogy nem a szakmabeliek kérdezik ezt? Miért az, aki esetleg rosszindulattal áll efelé?" - morfondírozott az éterben a Bp_Kurír híre szerint dr. Zimány Linda, aki elmondása szerint máig dolgozik azon, hogy ez ne zavarja, és a 30 jó komment mellett ne azon az egyen akadjon fenn.

@lindazimany

Photoshoot days with @bernicefashion 🥰

♬ original sound - Linda Zimany

Azt sem titkolta, már a gyermekvállalás is foglalkoztatja. „Nagyon sok van a környezetemben is, a legalapvetőbb dolgoktól kezdve, hogy például valaki fel tud nevelni egy gyereket. Nekem még nincs, de remélem, hogy hamarosan lesz az is. Látom az ezzel járó megfelelést az életben, akár a barátnőim körében, akik mostanában szültek, és hogy miken mennek keresztül a nőiességük megélésében, a gyereknevelésben” – mesélte a modell a Balázs Andi, Pálfi Éva, Argyelán Kriszta triónak.

Linda elmondta, máig van benne egy kis megfelelési kényszer, de dolgozik azon, hogy határozottan meg tudja szabni a határokat. "Az elmúlt egy évben rengeteget fejlődtem benne, és emiatt nagyon sok pofont is kaptam, de ez mind azért történt, mert kiálltam magamért" - mondta.

Címlapfotó: RTL Reggeli

24 óra