Végre elárulta: ezekkel a trükkökkel néz ki 20 évvel fiatalabbnak Liz Hurley - Fotók

Az 58 éves színésznő évek óta csodaként van ünnepelve - köszönhetően a bikinis képeinek is. Ő ugyanis úgy náz ki, mintha egy percet sem öregende évtizedek óta.

Elizabeth Hurley épp Európában dolgozik, a Németországban most futó Topmodell leszek című műsor egyik zsűritagja. Nem csak Heidi Klumot, hanem a versenyzőket is hasznos tippekkel látja el, s ha valakitől, tőle érdemes elfogadni azokat. Az 58 éves Hollywood-i sztár ugyanis hosszú évek óta rendre azzal kerül a címlapokra, hogy huszonéveseket is megszégyenítő képeket posztol. És véletlenül sem a photoshopnak köszönhetően néz ki úgy, mint aki elfelejtett volna öregedni.

Tippek

Elizabeth Hurley évtizedek óta a világ egyik legszebb sztárja. A színésznő azonban nemcsak gyönyörű, hanem üdítően őszinte is, ha az öregedésről van szó. Az 58 éves sztár titkát sokan megpróbálták már megfejteni, de nem volt nehéz dolguk. Ha ugyanis ügyesen kutakodtak, hamar kiderült, hogy már ő maga is többször megosztotta azt a világgal. Van ugyanis három apró titok, amire a színésznő esküszik.

Hogy melyek ezek - a galériánkban most mi is eláruljuk!

Íme Elizabeth Hurley titkai a fiatalos ragyogásért
  • Elizabeth Hurley titkok szépségtipp Instagram
  • Elizabeth Hurley titkok szépségtipp Instagram
  • Elizabeth Hurley titkok szépségtipp Instagram

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra