Váratlan fordulat a teaszeánsz ügyében: megszólalt az ügyészség Béres Anették ügyéről

A Naphire.hu megszerezte az úgynevezett teaszeánsz ügy vádiratát. Béres Anett és Sáfrány Emese a jelek szerint megússza az egészet.

Vádat emelt az ügyészség az úgynevezett teaszeánsz ügyében. A Naphire.hu szerezte meg az ügy vádiratát, amiből az is kiderült, a nyomozás során kábítószerbirtoklás miatt gyanú alá vett Sáfrány Emese és Béres Anett ügyét felfüggeszti az ügyészség, ők feltehetően önként vállalták az úgynevezett elterelést. Ugyanakkor érdekes dolgok derültek ki arról a 38 éves szentenderi nőről, aki a Siklós határában lévő telkén a rituálét vezette. 

A Naphire.hu információi szerint a nő korábban életvitelszerűen élt és dolgozott külföldön, és hosszabb időt töltött Dél-Amerikában, ahol megismerkedett egy olyan szertartással, amely tudatmódosító főzet fogyasztása köré épült fel. Két éve azért tért haza, hogy az ott tanultakat itthon hasznosítsa majd. Ugyanakkor mindenféle szakképesítés és egészségügyi végzettség nélkül indította el a vállalkozását. Házilag készített háztartási szereket forgalmazott és a honlapján hirdette a szeánszait is.

Az ügyészség a Naphire.hu megkeresésére azt is elárulta, mi történt az ominózus napon, amikor Anették részt vettek a szeánszon.

Lapozz a folytatásért!

24 óra