A Baywatch szexi vízimentője volt: így néz ki Matt 51 évesen - Fotók

Matt Brodyként 1992 és 1995 között kergette őrületbe a nőket a képernyőn, aztán szép lassan elindult, hogy a feledés homályába merüljön. Májusban már 52 lesz.

A 90-es évek Baywatch sorozatának két legismertebb szereplője Pamela Anderson és David Hasselhoff lett, de rajtuk kívül számos fiatal tehetség vált világhírűvé Malibu tengerpartján. Matt Brody szerepének köszönhetően David Charvet is. Valószínűleg ő is tudja, hogy 100 emberből 99 nem azért nézte a legendás sorozatot, mert naponta szállították a fordulatosabbnál fordulatosabb történeteket, elsősroban a vízuális látvány vonzotta a tévénézőket a képernyők elé. Pamela Anderson, Jeremy Jackson, Nicole Eggert, David Charvet és a többiek kitettek magukért, ami a látnivalót illeti. Nos, utóbbi azonban hiába igyekezett a sorozat után is éveken át, karrierje szép lassan megfeneklett. Majd visszavonult Hollywoodból és szerény életet él.

via GIPHY

David Charvet Franciaországban született, de gyermekkorában családjával Amerikába költözött. Tunéziai édesapja a "Sasson" nevű farmermárka alapítója volt. Fia, David alig 20 évese, sózínészi tapasztalat nélkül kapta meg 1992-ben az első szerepét, és a Baywatch Matt Brodyja lett. A nevét így hamar megismerte a világ, köszönhetően annak is, hogy Pamela Anderson is fülig belezúgott. 1994-ig egy párt is alkottak. Charvet három évadon keresztül játszotta Matt Brody szerepét, mielőtt 1995-ben elhagyta a sorozatot. Egy évvel később viszont megkapta a Melrose Place egyik főszerepét és 1998-ig játszott a sorozatban. Aztán jött a mélyrepülés.

Friss képein ma már a rajongói sem ismerik fel - talán csak a tekintete árulja el őt! A galériánkban friss képeket mutatunk róla.

FOTÓK: így néz ki 52 évesen a Hollywoodnak hátat fordító Matt
  • Matt Brody David Charvet Baywatch sorozat
  • Matt Brody David Charvet Baywatch sorozat
  • Matt Brody David Charvet Baywatch sorozat
  • Matt Brody David Charvet Baywatch sorozat

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra