Új munkahelye van Szabó Zsófinak - Nem hiszed el, hol

15 éve a TV2-n indult a tévés karierje, a Blikk információi szerint visszatér az anyaccsatornájához a Jóban-Rosszban egykori Betty Tanakise.

Iszak Eszti és Gyurta Dani csütörtökön kürtölte világgá, szülők lesznek, a kelek szerint máris meglehet a TV2 Mokka csinos műsorvezetőjének utódja. A Blikk ugyanis most arról ír, az RTL Reggelinek nemrég hátat fordító Szabó Zsófi a TV2 Mokkához igazol. Ha a hír igaz, feétehetően ő válthatja majd az anyaszerepre készülő Esztit. "Az utóbbi hetekben több műsorral kapcsolatban merült fel a neve, de a Mokkához a napokban alá is írt" – mondta a lapnak egy bennfentes.

Szabó Zsófi a Blikk híre szerint ugyanakkor január közepén még arról mesélt a követőinek a közösségi oldalán, nem kapaszkodik mindenáron abba, hogy szerepeljen a tévében. „Ha őszinte akarok lenni, az én értékrendem szerint ez mindig is csak kiegészítés, egy plusz lesz az életemben, és arra törekszem, hogy mindig legyen „rendes” munkám. 16 éve vagyok munkavállaló és tíz éve vezetem a cégeimet. Most tartok egy kis szünetet, de azon vagyok, hogy a lehető legjobban alakuljon a jövőm” – írta akkor egy rajongü kérdésére.

Címlapfotó: Instagram/szabozsofi

24 óra