Szerelmét és négy lányát is megmutatta az ATV műsorvezetője - Fotó

Naponta láthatjuk őt az ATV képernyőjén, azt azonban csak kevesen tudják, hogy a Híradó műsorvezetője már négygyermekes apuka. Ráadásul négy lány büszke édesapja. Ritka fotó került elő.

Négyen voltak fiútestvérek, azóta viszont mindenkinek csak lánya születik Tóth Gézáék családjában - kezdi cikkét a Naphire.hu A lap cikkéből az is kiderül rögtön, hogy az ATV Híradó népszerű műsorvezetője négy lány Olívia, Karen, Elizabet és Jordána édesapja. Néhány napja épp a legnagyobbat köszöntötte a születésnapján, azt azonban OLka - ahogyan ők nevezik - nem árulhatta el a közösségi oldalán, hány éves. “Tipikus nő! Bár nem tudom, hogy van-e olyan időszak egy nőnél, amikor az életkora publikus és kiírható, de nagyon cuki volt” - magyarázta a Naphire.hu-nak Tóth Géza.

A lapnak Tóth Géza azt azért elárulta, a legnagyobb lánya épp a felvételire készül, így most a tanulás jelentősebb szerepet kap a mindennapjaiban, így a születésnapján is a könyveket bújta. Ugyanakkor szinkronstúdiót végzett mesterfokon, megtanulta édesanyjától a körmös mesterséget és érdekli a pszichológia is, így nem kizárt, hogy ilyen irányban tanul majd tovább.

Címlapfotó: Instagram/geza.toth.oldal

24 óra