Így reagált Meghan Markle, amikor Harry hazaért rákbeteg apjától - Fotók

Amint kiderült Károly király rákbetegsége, fia azonnal maga mögött hagyta Amerikát: családja nélkül tért vissza a királyi udvarba. Igen ám, de villámlátogatás lett belőle - otthon már várták.

Hétfőn közölte a brit királyi udvar, Károly királynál rákot diagnosztizáltak és azonnal meg is kezdték a kezelését. Az orvosai tanácsára így a 75 éves uralkodó egy időre visszavonult a nyilvánosság elől, az állami ügyeinek azonban továbbra is próbál eleget tenni. A TWN.hu szúrta ki, Nostradamus egy korábbi jóslatában azt írta, Erzsébet királyné utódja néhány év múlva lemondásra kényszerül. Ugyanakkor: "Egy olyan ember lép majd a helyébe, aki soha nem számított arra, hogy király lesz."  Nos, az öröklési rangsorban Vilmos herceg következhetne a trónon, a jóslat azonban inkább Harryre utalhat. 

Harry hazarepült

"Miután kiderült, hogy Károly király rákos megbetegségben szenved, az uralkodó kegyvesztetté vált fia, Harry azonnal felszállt egy Los Angelesből Londonba tartó járatra, hogy mielőbb édesapja mellett lehessen" - emlékeztet cikkében a Femcafe.hu, majd hozzáteszik: Harry rendőri kísérlettel sietett az apjához kedden a londoni reptérről. De azóta az is kiderült, hogy a kegyvesztett Harry egy órát sem töltött az apjával, majd másnap ismét gépre ült, hogy visszarepüljön a családjához. Hogy miről beszélhettek, az egyelőre nem derült ki.

Az azonban igen, hogyan reagált a felesége, Meghan Markle, amikor hazaért!

Íme a részletek - Meghan már várta a férjét
  • Harry Herceg London Károly Király betegség reakció
  • Harry Herceg London Károly Király betegség reakció
  • Harry Herceg London Károly Király betegség reakció
  • Harry Herceg London Károly Király betegség reakció

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra