Belepirult Bochkor Gábor kérdésébe Tatár Csilla, egy párna mögé menekült - Videó

A Naphire.hu informácói szerint a máűsor utolsó szegmensében aztán a műsor másik vendége, Anger Zsolt idézi fel az első találkozását Tatár Csillával, azt a pillanatot, amikor megpillantota őt.

“Megjelenés alapján, Te Charlize Theron, meg olyanokkal vagy egy polcon” - mondta a lap információi szerint a színész a monológja végén, aminek hatására Csilla sokadszor pirult el. Egy gyors, utlsó körkérdést követően pedig Bochkor váratlanul fordult oda még egyszer Tatár Csillához, majd igencsak provokatív kérdést tett fel: 

“Megkérdeztem volna, hogy te hogy közelítenél felém…!?”

"A híresség a mutatóujját a szája szélén felejtve pirult el, majd szóhoz sem jutott. “Ó, de ez cuki volt, ez az arc…” - öntött pici olajat a tűzre Bochkor, majd Csilla a mellette lévő párnát az arca elé emelve zavartan búcsúzott el mindenkitől: “Hát, vége a műsornak…”" - írja a Naphire.hu.

Hogy hogyan ért véget Anger Zsolt története? Hogy ki volt Lovász Laci esküvői sztártanúja és miért késett el? S hogy mivel verte át az egész országot Lakatos Márk? Ma este az ATV #Bochkor című műsorból kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Címlapfotó: Youtube/ATV #Bochkor

24 óra