Drámai részletek: nem kellett volna meghalnia a Cobra-11 sztárjának és lányainak - Fotók

A filmrendező szerint, akivel Christian Oliver december 22-ig forgatott együtt egy filmet Los Angelesben, a színész vissza akart repülni Los Angelesbe a lányaival, de a hazautazás nehéznek bizonyult.

"Végig sms-eztünk, így tudtam, hogy az utazása nagyon stresszes lesz. Nem lett volna szabad ezzel a kis repülővel repülnie. De az American Airlines törölte az eredeti járatát, és csak négy nappal később tudott volna repülni" - mondta a férfi a lapnak. "Ezután elment egy búvárboltba a szigeten, és le akarta mondani a merülését. A "Dive Bequia" nevű bolt tulajdonosa azt mondta: "Hé, én is pilóta vagyok, el tudlak vinni repülővel"" - folytatta a rendező.

A szóban forgó pilóta Robert "Bob" Sachs volt, a Bellanca 17-30A Super Viking tulajdonosa, ő vezette a gépet, ami a színésszel és lányaival végül a tengerbe csapódott. Az interneten azonban "legendaként" említik, sőt, az ország turisztikai minisztere, Carlos James "a turisztikai ipar úttörőjeként" méltatta, azt a benyomást keltve, hogy a pilóta nem volt híján a tapasztalatnak. Az azonban máig nem derült ki, miért zuhant le aznap az 1974-ben épített repülőgépe. Az eddigi egyetlen feltételezés szerint a hajtómű röviddel a felszállás után meghibásodhatott, és az erős szél miatt a tengerbe zuhant.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra