"Nem látom magamban, hogy párizsit szeletelgetek" - Évek óta nincs munkája az RTL egykori sztárjának

“Ez már 20 éve megy, ez a Hova tűnt a Valkó Eszti, mert hogy nagyjából azóta nincs melóm” - mondta Bochkor Gábornak az az ATV műsorában.

Vasárnap este kerül képernyőre az ATV #Bochkor című műsora, amiben a Nap Híre információi szerint vendég lesz Valkó Eszter is. Őt utoljára talán a párjával közösen láthattuk a Nyerő Páros című műsorban, így egy ideje az sem titok, jó ideje Hollandiában élnek és ott kezdtek új életet. Most azonban úgy tűnik, hogy az egykori műsorvezető egy ideje nem dolgozik, sőt, sokat is költöztek az elmúlt években, ami némiképp megviselte. “Tényleg, mint a vásárosok, már végigjártuk egész Hollandiát. És sok reményem volt Utrechttel kapcsolatban, ahova költöztünk, de rájöttem, hogy nem tetszik. Kicsit túl nagy a város, túl sok az ember és nem érzem úgy igazából otthonomnak. De nyilván a kisfiamra is kell gondolni, mert ő meg az otthonának érzi” - mondta Bochkor Gábor kérdésére.

A Nap Hírének pedig azt is elmondta, a férje munkái miatt költöztek már többször is, és bár ő is szeretne dolgozni, egyelőr enem tudja, mit. “Szeretnék dolgozni. Csak ki kéne találni, hogy mit. Nem látom magamban, hogy párizsit szeletelgetek valamelyik áruházláncban, nem elégítene ki, úgyhogy még most ki kell, egy kicsit találjam magam. Vissza kell, hogy találjak magamhoz, ha egy picivel nagyobb lesz a nem is olyan pici fiúm” - mondta mosolyogva a büszke anyuka.

A Nap Híre cikke szerint nagy ajándékozás is lesz a ma esti műsorban, amiből Ábel Anita, Csonka András, Bárdosi Sándor és Bochkor Gábor is kiveszi majd a részét. Az ATV #Bochkor című műsor a Heti Napló Sváby Andrással után kerül képernyőre.

Címlapfotó: Youtube/ATV #Bochkor

24 óra