30 éve a nővérével kavart: nem akárkire repült rá Leonardo Dicaprio - Fotók

Mindketten 19 évesek voltak, mindketten hirtelen lettek sikeresek és ismertek, egy ideig azt gondolták, együtt lesznek boldogok, míg világ a világ.

Kate és Leo sosem erősítette meg a kapcsolatát, gyakorlatilag épp úgy tettek, ahogyan a színász szinte azóta is mindig, ha egy-egy újabbb fiatal modell oldalán tűnik fel egy-egy rövidebb időre. Márpedig a jelek szeirnt most épp Kate Moss húgára vetett szemet. "Külön érkeztek, de csak néhány perc volt köztük. Aztán egy asztalhoz ültek más barátokkal" - mondta egy szemtanú, aki szerint: "Nevetgéltek és hülyéskedtek, ittak - és jól érezték magukat".

Fotó: Profimedia/RedDot

Sőt, állítólag már a helyszínen sokan arról kezdtek pletykálni, nem túl fiatal-e a lány a színészhez. Valószínűleg ők nem olvastak még arról, hogy Leo általában 25 éves koruk után szakít a barátnőivel. Lottie januárban lesz 26, nem sok idejük van összemelegedni.

A pár mindenesetre együtt távozott. De nem lennénk meglepve, ha újra felbukkanna együtt. Sőt, akkor sem, ha holnap már egy másik lány oldalán virítana a színész.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra