Eltűnt Istenes Bence - Még az RTL Reggeliben is beleálltak

A Naphire.hu szúrta ki: az RTL Reggeli vendége volt Nagy Zsolt, színász, aki az Árulók című műsorból esett ki pénteken. Előbb a saját szerepléséről nyilatkozott, majd váratlanul Istenes Bence kapcsán kezdett beszélni.

“Tudod, ez olyan, mint a tegnapi bokszmeccs. Hogy ha belépsz a szorítóba, föl kell készülnöd arra, hogy el is veszítheted azt a játékot. És azt férfiként, vagy emberként kell viselned. Igen, meg kell hajtanod a fejed, gratulálnod kell a másik embernek, el kell fogadnod azt a kezet, amit nyújt, hogy “bocsánatot kérek”, mert ez erről is szól” - kezdte a színész a Naphire.hu cikke szerint az élő adásban. Majd hozzátette: a szorítóban két perc alatt is nagyon sok dolog megtörténhet, de amit Rácz Jenő tett, az közel sem volt olyan, mint amikor Mike Tyson leharapta Evander Hollyfield fülcimpáját.

“Szerintem nem tudta viselni tegnap az Istenes ezt a vereséget méltóképpen.

Nemtelen volt az előző támadás. Mindenki összerakja a saját maga képét erről az egész dologról. De így nagyon csúnya lezárni egy ilyen küzdelmet. Még akkor is, ha a pontozóbírók benézték. És akkor mi van?” - magyarázta Nagy Zsolt.

Címlapfotó: RTL/Sztárbox

VIDEO
Szerelmi horoszkóp

24 óra