Kiderült ki örökli Matthew Perry 40 milliárdos vagyonát - Felesége, gyereke nem volt

Közel 114 millió dolláros vagyont hagyott hátra a szombaton tragikus körülmények közt elhunyt Matthew Perry. A BP Kurír híre szerint megvan, kik lehetnek az örökösei.

"Szombaton, helyi idő szerint délután 4 körül talált rá a Jóbarátok sztárjának holttestére a jakkuziban. Matthew Perry életét már nem lehetett megmenteni, alig 54 évesen hunyt el" - kezdi cikkét a BPKurir.hu. A lap cikke szerint a toxikológiai vizsgálat megállapította, hogy a színész vérében sem fentanilt, sem metamfetamint nem volt a tragédia idején. Így hónapokba telhet, mire kiderül, mi okozhatta Chandler vesztét. A lap ugyanakkor arórl is ír, Perry-nek körülbelül 114 millió dolláros vagyona volt. 

"Közel egymillió dollárt kapott a Jóbarátok utolsó évadjának minden egyes epizódjáért, sőt, a Hello magazin szerint olyan szerződést kötött, hogy az ismétlések után is jár neki pénz. Karrierje után ingatlanok adásvételével gyarapította a vagyonát, és voltak reklámszerződései is" - írja a lap. Azaz mindent összevetve körülbelül 40 millárd forint sorsa vált kérdésessé. Vajon mi lesz ezzel? Hiszen Perrynek sem felesége, sem gyerekei nem voltak.

A BP Kurír erre a kérdésre is választ adott - de van egy apró bökkenő!

Lapozz a folytatásért!

24 óra