34 éve az egész világ az ő dalát énekelte: ma senki nem ismeri fel ezt az 57 éves nőt

Hát persze, a megfejtés: Lisa Stansfield!

Az énekesnő bemutatkozó albuma, az Affection 1989. november 20-án jelent meg - írja a WIki, és az is kiderült, az összes dalt ő és két barátja írta. A zenekritikusok elismerően szóltak a lemezről és kereskedelmileg is sikeres lett. Több országban is az első helyre ugrott. Ezen volt megtalálható az "All Around the World”, ami több toplistán is az első helyre került hosszú időre.

Stansfield 1987-ben ment hozzá Augusto Grassi, olasz tervezőhöz, akivel egy tunéziai nyaralás során ismerkedett meg. A pár az olaszországi Zagarolóba költözött, de házasságuk csak négy hónapig tartott, szétmentek. Az énekesnő visszatért Angliába, majd 1998. július 25-én Ian Devaneyvel összeházasodott. A minimalista ceremóniát a New York-i Washington Square Parkban tartották, és a vendégek között csak a lány szülei és a férfi édesanyja voltak jelen.

Az énekesnő a 90-es években kétévente adott ki lemezt, de az első sikerét már nem tudta überelni. Így máig öszesen nyolc lemezt adott ki, az Instagramon pedig jelenleg 78 ezren követik. 

Címlapfotó: Instagra/lisastansfield

24 óra