15 éves már a Másnaposok kis Carloskája - Felismernéd még? - Fotók

Tizennégy éve már, hogy bemutatták az első részt, ami akkora durranás lett, hogy garantált volt a folytatás. A szereplők azóta is ünnepelt sztárok, egy kivételével. Emlékszel még Carloskára?

2009-ben mutatták be a Másnaposok című vígjátékot, és valósággal letarolta a világot. Nem csak az olyan világsztárok alakításai miatt, mint Ed Helms, vagy Bradley Cooper. Gyakorlatilag ezzel a filmmel lett világhírű az Alan-t alakító Zach Galifianakis, aki ezt követően sorra kapja a karakterszerepeket Hollywoodban. Mindenki emlékszik: a farkasfalka csúnya másnapossággal ébred egy Las Vegas-i szálloda lakosztályában, a fürdőszobában egy éhes tigris morog, a barátjuknak, Dougnak pedig nyoma sincs.

Hirtelen egy kisbaba sírása zavarja meg a "csendet"...

via GIPHY

A gardróbból bukkan elő a baba, Alan pedig nagyon hamar apaszerepbe bújik. Az ikonikus liftes jelenetben Carlosnak nevezi el a babát, akivel az előcsarnokba igyekeznek. Nos, a baba ma már kész fiatalember. Aki ráadásul a Másnaposok egy újabb részében is szerepet kapott, 2013-ban is ő alakította a szerepet, így a közösségi oldalakon "Másnaposok babaként" emlegetik azóta is. A teljes igazsághoz pedig az is hozzátartozik, hogy a forgatásokon összesen nyolc (!) babát használtak a filmesek, köztük a kis Carlos igazi testvérét is.

Carloska igazi anyja elmondta, csak utólag döbbent rá, milyen durva film készült a fiával - egyelőre nem is engedte megnézni a filmet neki!

Fotók: 15 éves már a Másnaposok Carloskája - édesanyját sokkolta a film!
  • Másnaposok Alan és Carloska
  • Másnaposok Alan és Carloska
  • Grant Holmquist
  • Holmquist-ikrek
  • Holmquist-ikrek

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra