Meztelen kép a Hirtelen 30 egykori gyereksztárjáról: dögös nő lett Jenna - Fotók

Jövőre lesz 20 éve, hogy Jennifer Garner és Mark Ruffalo főszereplésével bemutatták a Hirtelen 30 című filmet. A kis Jennából mára szégyentelen bombázó lett.

A történet egyszerű: a 13 éves tinilány, Jenna mindennél jobban szeretne magabiztos, szexi 30-as nővé válni, mert unja, hogy a szülei elnyomják, a menő srácok pedig tudomást se vesznek róla a suliban. A 13. szülinapjára is csak úgy jönnek el, ha előtte a lány megcsinálja a házi feladatukat, ráadásul még meg is alázzák és egy szekrénybe zárják őt a party-n. Hiába várja, hogy egy helyes srác kiszabadítsa és megcsókolja. Így a kis Jenna azt kívánja, bárcsak felnőtt nő lehetne!

Nos, az áma másnap reggel valósa válik: egy fényűző Manhattan-i lakásban ébred, 30 évesen!

via GIPHY

Az, hogy mi történt az elmúlt 19 évben a felnőtt Jennát alakító Jennifer Garnerrel, valószínűleg mindenki tudja. Mint ahogyana filmbéli partneért játsszó Mark Ruffalo-val kapcsolatban is képben van a világ. De vajon mi lett a 13 éves Jennát alakító kislányból, mennyire hasonlít az ő felnőtt énjét alakító Jennifer Garnerre és vajon még mindig a színészi pályán maradt? Ezekre a kérdésekre is van válasz: Christa B. Allen szépsége Jennifer Garnerével vetekszik ma már. Sőt...

Lassan a 32-t tölti és ruha nélkül is simán posztol, ha kell...

FOTÓK: felnőtt és nem szégyellős a Hirtelen 30 egykori Jennája
  • Jennifer Garner
  • Christa B. Allen
  • Christa B Allen
  • Christa B Allen
  • Christa B Allen

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra