33 éve mutatták be: így néznek ki a Nicsak, ki beszél még! gyereksztárjai ma - Fotók

A legendás film legendás színésznője néhány hete vesztette el az életét, az 1989-ben bemutatott amerikai vígjáték kis főszereplőiből viszont gyönyörű felnőttek lettek.

Harminchárom éve már, hogy a mozik bemutatták a Nicsak, ki beszél! című trilógia második részét, amit a másik kettőhöz hasonlóan azóta is rendre műsorukra tűzik a tévécsatornák. Ebben a részben már James-t és Mollie-t alakító John Travolta és Kirstie Alley már kétgyermekes szülőknek mondhatják magukat. A kis Mikey-t és Julie-t több gyerekszínész alakította a három rész alatt, mi most a két cuki apróságot mutatunk: így néz ki ma Tabitha Lupien és Lorne Sussman.

A legtöbb gyereksztár megsínyli, hogy kicsi kora óta a kamerák kereszttüzében éli minden napjait. A Nicsak, ki beszél még! legpöttömebb sztárjai azonban nem lettek semmilyen szer függői, sem depressziós, kiüresedett felnőttek. A Julie-t alakító Tabitha Lupien és a Mikey-t megformáló Lorne Sussman is sikeresek maradtak a szakmájukban. Sőt, az egyikük a pályán is maradt és azóta is számos szerepet kapott!

Ami azonban biztos: az egykori gyereksztárokból egy gyönyörű nő és egy sármos férfi lett!

FOTÓK: íme a Nicsak ki beszél még egykori gyereksztárjai ma
  • Nicsak ki beszél még
  • Nicsak ki beszél még
  • Nicsak ki beszél még

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

Kattints a megfejtésért!

24 óra