30 éve a világ 100 legszebbje közt volt éveken át: 55 évesen senki nem ismeri fel ezt a nőt - Fotók

1996 és 2001 között az FHM minden évben a világ 100 legszebb nője közé sorolta őt. Botrányos élete lett, 20 éve pedig valósággal eltűnt a nyilvánosságból.

Az orosz, német, algériai és francia felmenőkkel is rendelkező címlapsztárunk 1968-ban született New Yorkban, idén nyáron töltötte az 55-öt. Apja ismert üzletember, anyja modell volt, így már gyerekkora óta jómódú gyerekekkel barátkozhatott. A modellpályája pedig már 10 hónapos korában elindult, akkor a Johnson & Johnson's No More Tears babasampon televíziós reklámjában szerepelhetett. Alig volt hat, amikor már kozmetikai reklámfilmekben, kanyikamerás műsorokban mutathatta meg magát. Majd fel is fedezte magának a divatvilág, sőt, 12 évesen már egy játékfilmben kapott szerepet.

Fotó: Profimedia/RedDot

A nagy áttörést azonban 1993-ban a Baywatch című sorozat hozta meg neki: négy éven át alakíthatta az egyik főszerepet, piros bikinijében az ujjai köré csavarta a világot. Ezt követően éveken át a világ legszebb női közt tartották számon, aminek köszönhetően férfimagazinok és divatlapok címlapjain szerepelt. A 2000-es évekig szépen meg is élt és aktívan dolgozott, aztán kicsúszott a lába alól a talaj - a drogfüggősége derékba törte a karrierjét. Letartóztatták, majd rehabra ment, ezt követően pedig 2003-ban még visszatért a Baywatch: Hawaii esküvő cimű filmben. Aztán gyakorlatilag eltűnt.

Néhány éve tűnt fel újra, a róla készült firss képek sokkolják a rajongóit!

Lapozz a megfejtésért!

24 óra