23 éve az egész világ az ő dalára lassúzott: ma senki nem ismeri fel ezt nőt

A 29-et töltötte már a nyáron, kétgyermekes anyuka.

Címlapsztárunkat mindenki ismeri, aki már a tudatánál volt a kétezres évek derekán. A fenti énekesnő 1984. augusztusában született a "szépség szigetén", Korzikán. Ott töltötte boldog gyremekéveit családjával és öccsével. Már akkor vonzotta a színpado, gyerekként tánciskolákba járt, majd 11 évesen megnyert egy rajzpályázatot: 6000 nevező közül nyert, így az ő tervei alapján festettek le egy utasszállító repülőt. Majd 2000-ben egy tehetségkutatón is a döntőig menetelt és végül megnyerte. 

Fotó: Instagram

Azeket a felvételeket látták azok a párizsi producerek is, akik egy fiatal előadót kerestek, hogy elnékelje a dalt, ami végül az énekesnőt világhírűvé tette. A szerzőpáros órákat beszélgetett vele, hogy a dalt és a szöveget is az egényiségéhez igazíthassák, mint ahogyan az albumára tervezett többi szerzeményt is. A kislány 2000 év elején felénekelte a dalt, leforgatták a klipet, elküldték a rádióknak és tévéknek, és valósággal berobbant. Franciaországban hét hónapon át a TOP 10-ben volt, és másfél millió kislemez fogyott belőle.

A kislány művészneve a "passzát szél" lett, 15 évesen ismerte meg a nevét a világ, köszönhetően annak a dalnak! Tudod már, ki ő? Ha nem, segítünk.

Lapozz a megfejtésért!

24 óra