Botoxbaleset: Jennifer Lawrence új arcáról vitáznak a rajongók - Fotók

A Dior párizsi bemutatóján fotózták le a Hollywood-i sztárt, a színésznő olyan külsővel jelent meg, ami máris találgatások és vita táptalaja a neten.

A hollywoodi sztárok színe-java Párizsba repült a héten, hiszen most rendezik meg a francia fővárosban a divathetet, ahol a világhírű luxusmárkák bemutatják a legújabb kollekcióikat. Franciaországba érkezett Jennifer Lawrence, akiról köztudott, hogy 2012 óta a Dior nagykövete, így az első sorból nézte végig a divatház bemutatóját. A színésznő megjelenése azonban nagy felhábordást váltott ki.

A rajongók rá se ismernek a kedvencükre!

A 33 éves sztár elegáns és egyszerű ruhában érkezett, az arca azonban nagy felfordulást okoz. Az általában szolíd sminket viseli Lawrence ezúttal sötét füstös szemekkel és feltűnően kontúros ajkakkal állt a fotósok kamerája elé.

Fotó: Profimedia/RedDot

De nem csak a szokatlanul feltűnő smink miatt került a kommentháború középpontjába a fiatal sztár - a rajongók biztosak benne: Jennifer Lawrence valamit megcsináltatott magán. "Mi történt az arcával?", vagy "ajakfeltöltés és túl sok botox - olyan szomorú" - ilyen és ehhez hasonló kommentek is felbukkannak a képe alatt az oldalán.

Való igaz: ráncnak nyoma sincs a színásznő arcán!

Fotó: Profimedia/RedDot

A színésznp egyeőre nem kommentálta a híreket és a provokatív kérdésekre, felvetésekre sem reagált. Néhány évvel ezelőtt azonban elismerte, hogy orrműtéten esett át, de állításai szerint problémái voltak az orrsövényével és nem szépítészeti beavatkozásról volt szó.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra