A #Bochkor-ban tett vicces kijelentést Sváby András: majd kapott egy Messenger-üzenetet, ami mindent megváltoztatott

Egy apró poénnak szánta, aminek egyébként volt valóságalapja: Sváby András kijelentését azonban látta egy nő, aki azonnal értesítette a fiát. 

Körülbelül egy évvel ezelőtt a #Bochkor című műsorban jegyezte meg a Heti Napló műsorvezetője, egyszer szeretne megtanulni ukulelén játszani. A Naphire.hu most arról számol be: az adást látta egy nő, akinek a fia a hangszer egyik legnagyobb magyar megszállotja. Azonnal hívta Tamást, aki pedig azonnal írt a közösségi oldalán Svábynak, és azóta sem hagyta békén, hogy nehogy megvalósulatlan maradjon az álma. Az ATV műsorvezetője így néhány napja a közösségi oldalán számolt be róla, túl van az első ukulele-óráján.

“Gyakorlatilag négy akkordot már tudok, ami azt jelenti, hogy a könnyűzenei repertoár 50 %-át el tudom játszani - kis túlzással. De nagyon bírom és el fogok menni további tanfolyamokra is” - lelkendezett a Naphire.hunak Sváby, aki a közösségi oldalára is posztolt az iskolapadból. Sőt, egy új karrier lehetősége is hamar bekopogtatott az ajtaján. “Már hívtak zenekarba is, ennyi tudással, de nem mentem. Én ezt magamnak akarom, szigorúan csak önszórakoztatásból. Nem keserítem meg mások életét” - tette hozzá mosolyogva a műsorvezető.

Sváby szerint a tanfolyamon rendőr, tanár, ügyvéd osztálytársa is volt, és rengeteg informatikus. “Ők állítólag folyton azt keresik, ami nem számítógép” - tette hozzá Sváby, aki egyelőre fellépést nem vállal.

Címlapfotó: Youtube/ATV_Magyarország

24 óra