Csókcsatát vívott új párjával Leonardo DiCaprio a klubban: százak vették videóra

Vajon meddig tart ez a boldogság? Leonardo Dicaprio talán még sosem láthattuk így, az internetezők azonban már előre röhögnek, mert sejtik, mi lesz a folytatás.

Az elmúlt években ritkánt telt úgy el hét, de hónap legalábbis, amikor nem boronálták össze a 48 éves Leonardo DiCapriot valamilyen fiatal modellel. Persze, nem pletykák útján keltek szárnyra a sztár nőügyei, ugyanis rendre paparazzi képek árulkodtak róla, épp merre és kivel lófrál a világban. Mintha a Ne nézz fel! című film rabságában ragadt volna és azt érezné: nincs holnap! Az elmúlt években a bulvársajtó arra is felfigyelt, a Hollywood-i sztár általában 25 év alatti hölgyek társaságát keresi, ha pedig valaki "túkoros", nagyon hamar lapátra is került.

Legutóbb azonban különös hírek jelentek meg a színésszel kapcsolatban - egy hölgy valósággal csodát tesz vele!

Fotó. Profimedia/RedDot

A 25 éves modellel, Vittoria Cerettivel már az elmúlt hónapokban is többször látták együtt a sztárt, ami már önmagában különlegességnek számít. Sőt, alig egy hete nyaralni vitte Mexikóba.S most? Most meg váratlanul Ibizán tűntek fel együtt, ahol egy helyi klubban igencsak elengedték magukat. A fiatal lány széles mosolllyal az arcén tekergett Leonak, többször szorosan meg is ölelték egymást. De nem tudtak itt megálljt parancsolni az érzéseiknek és az sem érdekelte őket látszólag, ami általában igen: kíváncsi szempárok százai figyelik őket. No meg mobiltelefonok kamerái is.

Forró jelenetek lepték el az internetet, miközben a trollok máris a lányon nevetnek kínjukban! Rövidesen 26 lesz.

Lapozz a leleplező felvételekért!

24 óra