Életmentő műtét: a sztáranyuka születendő gyermekét mentették meg az orvosok - Fotó

Orvosainak mondott köszönetet a 44 éves realitysztár, aki a Blink-182 dobosától vár gyermeket. Születendő gyermeke életét mentették meg.

Első közös gyermekét várja a 44 éves Kourtney Kardashian és a 47 éves Travis Baker, a harmadik trimeszterben járó realitysztár szerdán a közösségi oldalán közölte, sürgős műtétet kellett végrehajtani a babáján. "Biztonságban elhagyni a kórházat a kisfiammal a hasamban a legigazibb áldás volt" - írja bejegyzésében Kourtney. Aki férjének külön köszönetet mondott, hogy megszakította az európai turnáját és visszarepült Kaliforniába, hogy mellette lehessen.

"Isten nagyszerű" - írta Barker szerdán a Twitteren. Így már nem titok, mire gondolhatott.

A Blink-182 turnéja így pénteken folytatódhat. Emlékezetes: múlt pénteken, néhány órával a Glasgow-i koncert előtt a zenekar több európai állomást is lemondott. 8-án Belgiumban, 9-én Kölnben, 16-án Berlinben, 17-én pedig Hamburgban lépnek fel a tervek szerint. Barker és Kardashian 2022 májusában jelentették be esküvőjüket, majd júniusban azt, hogy érkezik az első közös gyermekük. MIndkettőjüknek 3-3 gyereke van az előző kapcsolatából.

Címlapfotó: Instagram/kourtneykardash

24 óra