J-Lo kigyúrt hasonmása szenzáció a neten, de: az énekesnő nem követi - Fotók

Néhány éve robbant be a köztudatba, azóta már több mint negyedmillióan rajonganak érte. Nem is csoda: J-Lo kigyúrt klónja nem akármilyen szépség. 

Egyesek úgy tartják, mindenkinek van a Földön egy hasonmása, a jelek szerint Jennifer Lopeznek már több is. Az is igaz, épp a fél világot kellene átrepülnie a világsztárnak, ha találkozni szeretne azzal az alteregójával, akit korábban mi is bemutattunk, ő ugyanis Oroszországban él. Néhány éve azonban kiderült, hogy van egy másik is, alig karnyújtásnyira. A Texas-ban élő ál J-Lo azonban nem ezért különleges: ő mindamellett, hogy a díva kiköpött mása, alaposan ki is van pattintva. 

via GIPHY

A 32 éves Janice Texasban él, testépítőként keresi a kenyerét, közösségi oldalán pedig már több mint negyedmillióan követik őt. Való igaz, ez nem véletlen, hiszen a fiatal nő, - mindamellett, hogy valóban hasonlít J-Lo-ra - gyönyörű testet épített magának. Tőle ugyanakkor azt is megtudhatja az ember, mit kell pontosan tennie, ha hasonlóra vágyik. Egy valakinek azonban valamiért nem tetszik a fiatal szépség...

Jennifer Lopez - bár már többször hallott róla - máig nem követte be! Hm...

MEGDÖBBENTŐ KÉPEK: íme az igazi, az orosz és a kigyúrt Jennifer Lopez!
  • Jennifer Lopez
  • Orosz J-Lo hasonmás.
  • Amerikai Jennifer Lopez.
  • J-Lo hasonmás
  • J-Lo hasonmás és szerelme.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra