Meglepő fordulat Tóth Gabi ügyében - Megszólalt a rendőrség

Alig egy hete állítólag egy fotós mászott fel a kerítésére, képeket akart készíteni róla. Tóth Gabi sajtó hírek szerint bejelentette: jogi lépéseket tesz. A Naphire.hu most érdekes fejleményről számolt be.

Akár három év börtönt is kaphatna az a fotós a sztárügyvéd szerint, aki a szentendrei otthonának kerítésére mászva próbált meg képeket készíteni Tóth Gabiról és a gyermekéről. A Naphire.hu-nak Dr. Magyar György elmondta: “Bár a Büntető Törvénykönyvben a vonatkozó tényállás nem kifejezetten az ilyen esetekre van konstruálva, azonban a fotós cselekménye akár alkalmas lehet a tiltott adatszerzés bűncselekményének megvalósítására, mivel a lakásban történtek technikai eszközzel való rögzítésére került sor." A szakember szeirnt ezért akár három év börtön is járhat, ha bebizonyosodik, tényleg ez történt. De polgári peres úton az énekesnő sérelmi díjat is kaphat.

Igen ám, de mindezek feltétele, hogy a rendőrségi nyomozás során beazonosítják az elkövetőt és azt is, valóban így készített fényképeket az énekesnőről az engedélye és tudta nélkül. A fotóst kiszúró szomszéd fontos tanú lehetne a nyomozás során, nyomozás azonban a jelek szerint nincs. A Naphire.hu ugyanis megkereste a rendőrséget, és azt közölték a lap munkatársával: “az Ön által jelzett tartalommal, ezidáig nem érkezett bejelentés a rendőrségre”.

Címlapfotó: Instagram/tothgabi

24 óra