Hailey Bieber és Justin: Tényleg ugyanarra az eseményre mentek így? - Fotók

Hailey Bieber egyik új termékének a bemutatójára igyekeztek, Justin Bieber azonban a jelek szerint kicsit sem volt tekintettel felesége rendezvényének dress code-jára.

New Yorkban járt hétfőn a világ egyik legismertebb sztárpárja, ahol először a Bar Pitti nevű olasz étteremben vacsoráztak egyet. De a napnak ezzel az estebéddel még nem volt vége, hiszen aznap este tartották Hailey új ajakápolójának, a "Strawberry Glaze"-nek a bemutatóját. Ermanno Scervino egy szűk, piros szaténruháját választotta a jeles alkalomra egy hozzá illő Ferragamo táskával, és egy Maison Ernest cipővel.

A füleiben eper fülbevalók, a nyakában egy hatalmas méretű B-betű lógott.

Fotó: Profimedia/RedDot

És akkor megérkezett a férj, Justin Bieber. A róla készült képeket döbbenten nézik a pár rajongói!

Az énekes egy szürke pamugatyában, egy kapucnis felsőben, zokniban és egy sárga gumipapucsban igyekezett lépést tartani az arájával. Mindezt egy rózsaszín baseball-sapkával fejelte meg. És nem csak a vacsorájukon viselte ezt, azaz nem ment haza átöltözni Hailey exkluzív bemutatójára. 

Fotó. Profimedia/RedDot

Sőt, így is posztolt képeket a közösségi oldalára.  Az eseményt egyébként egy fánkozóban tartották, ahová akár így is beszaladhat az ember, ha épp megéhezik. De a rajongók szerint ezúttal azért illett volna az énekesnek egy az eseményhez illő ruhában megjelennie.

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra