"Hurkák és leesett mellek" - Sokkoló képek a válófélben lévő Britney Spearsről - Fotók

Az év válóperének ígérkezik: a legutóbbi hír szerint Britney Spears férje más nőket is zaklatott, mindeközben először fotózták le a popsztárt, akinek a képei sokkolják a világot.

22 éves volt a srác, amikor megismerte a dúsgazdag, de gyámság alatt lévő világsztárt, Britney mellett pedig alaposan ki is kupálódott. Amióta a múlt héten kiderült, a sztárpár válik, gyakorlatilag percenként érkeznek az újabb infók az ügyben. A sárdobálás pillanatok alatt indult el. Az egyik legfrissebb fejlemény szerint a 29 éves Sam Asgharinek fogai sem voltak, amikor összejött a sztárral, az ő millióiból kapott Hollywood-i fogsort, majd gyúrta ki magát. Az énekesnő szerint a férfi bántotta őt, sőt, meg is csalta.

Úgy tűnik, a férfire rájár a rúd, hiszen feébukkant egy nő, aki nyilvánosan állítja, hogy Britney férje szexuálisan zaklatta őt. És meg is csalta a feleségét. Nem sokkal a sztárpár szakítása után egy Ashley Franke nevű lány azt írta történeteiben, hogy nem lepte meg a pár szakítása. "Sam volt az egyik személyi edzőm (és barátom), amikor még a Royal Personal Trainingnél edzettem Beverly Hillsben. Folyamatosan csalta Britney-t, amíg együtt voltak, és miután összeházasodtak" - írta a lány az Instáján, majd azt is hozzátette: bizonyítékokat is küld majd az énekesnő ügyvédjének.

A legfrissebb hír azonban Britney rajongóit sokkolja: lefotózták az énekesnőt, felismerhetetlen!

SOKKOLÓ KÉPEK: így néz ki a válófélben lévő Britney valójában!
  • Britney Spears szakítás fotók Sam
  • Britney Spears szakítás fotók Sam
  • Britney Spears szakítás fotók Sam
  • Britney Spears szakítás fotók Sam

Címlapfotó: Profimedia/RedDot-Instagram/britneyspears

24 óra