"Ments meg szerelem!" - Szőke, szakállas férfi lett 34 éves korára Mark-ból - Fotók

16 éve már, hogy az egész ország vele énekelte a slágerét, ami egy sikerfilm dala volt, a kölyökképű szépfiúból karizmatikus férfi lett. 

Néhány hét múlva már a 34-et tölti majd be az egykori tinisztár. Zentai Mark - leírni is furcsa ma már - NSZK-ban született, ahol opera-énekesnő édesanyja, Terebessy Éva negyed századon át élt és dolgozott. Nem csoda, hogy még három éve sem volt, amikor már közel hatvan német és magyar dalt elő tudott adni, majd zongorázni és fuvolázni is tanult. 2004-ben költöztek vissza Magyarországra, Mark pedig 2006-ban a Megasztár harmadik szériájában tűnt fel, ahol az 50 legjobb énekes közzé jutott.

A nagy áttörés évekkel később jött: az S. O. S. Szerelem! című film producerei őt választották a film főcímdal előadására, a Ments meg szerelem! pedig egy csapásra csinált sztárt a még mindig tizenéves fiúból. 

Díjak sorát söpörte be, majd a karrierje talán egy malőrnek is köszönhetően gellert is kapott. Miután megjelent két lemeze, 2009 év elején bejelentették, az Eurovíziós Dalfesztiválon Mark képviseli majd hazánkat a Vigyen el a szél című dalával. Azonban kiderült, hogy a dal két évvel korábban már hallható volt egy svéd televízióban, így Mark visszalépett. Az Eurovízió akkori youtube-csatornáján ma is fent a dal, és alatta a döntés: kizárták a versenyből. Mark azóta önállóan építi karrierjét, egy zenekar frontembere.

34 éves lesz néhány hét múlva, a haja szőke, szakálla van - egy igazi macsó! 

FOTÓK: Íme a lányok kedvence akkor és ma - 33 évesen fel se ismernéd
  • Zentai Mark
  • Zentai Mark
  • Zentai Mark
  • Zentai Mark

Címlapfotó: Youtube/ScreenShot

24 óra