Felismernéd? 27 éves lett, férjhez ment A család kicsi kincse kislánya - Fotók

Alig volt 10 éves, amikor a mozik vetíteni kezdték a filmet, amiért a kislányt akkor Oscar-díjra is jelölték. 27 éves már és férjhez ment

Az elmúlt hetekben is képernyőre tűzték itthon a legendás filmet, ami 17 éve szinte minden évben előkerült a csatornák kínálatából. Talán nem is véletlenül. A történet tényleg nem mindennapi: Olive szülei cseppet sem átlagosak, mondhatjuk, keményen bogarasok, akik számára minden egyes nap egy kaland, és általában katasztrófa. "A kislány apja, Richard a világ legpechesebb karriertanácsadója, Frank nagybácsi kisiklott irodalomtanár. Egyedül a nagypapa vidám mindig, ehhez azonban némi illegális növénynek is köze van. A sors úgy hozza, hogy a sok fura figura kisbusszal indul a napfényes Kaliforniába, hogy Olive részt vegyen A család kicsi kincse című szépségversenyen." - írja a port.hu a történetről.

via GIPHY

A család kicsi kincse című alkotás önmagában sem mindennapi, így nem csoda, hogy számos szakmai elsimerést is megkapott. A Jonathan Dayton és Valerie Faris házaspár által rendezett Golden Globe-ra és Oscar-díjra is jelölték, a négy jelölésből kettőt váltott díjra, a kis Olive-t alakító Abigail Breslin nem kapta meg a legjobb mellékszereplőnek járó elismerést. A film sikere azonban ahhoz mindenképp hozzásegíthette, hogy azt ezt követő években is sorra kapta a szerepeket, és alig 27 éves kora ellenére máris több tucat film és tévéműsor van a háta mögött.

Alaposan megváltozott, és nemrég férjhez is ment - 27 évesen...

FOTÓK: Olive már 27 - oltár elé kísérte a szerelme!
  • A család kicsi kincse Abigail Olive
  • A család kicsi kincse Abigail Olive
  • A család kicsi kincse Abigail Olive
  • A család kicsi kincse Abigail Olive

Címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra