"Hát így nézek ki!" - Az ATV műsorvezetőjének smink nélküli képe felrobbantja a netet

Kétszer ázott el néhány óra alatt az Egyenes beszéd sztárja, bátran mutatta meg a világnak magát és azt is elárulta, miért.

“Így smink nélkül is mennyire szép vagy…”, “Mondhatnánk azt is a természet szépsége” - ilyen és ehhez hasonló hozzászólások érkeznek Szöllősi Györgyi nem mindennapi fotójához, amin smink és filterek nélkül mutatta meg magát a világnak. A Naphire.hu megkeresésére a műsorvezető azt is elárulta, kiknek és mit akar üzenni a képpel. “Máskor is raktam már ki ilyet és általában ez a fogadtatás. De van egy-két olyan is, hogy “Úristen, ezt miért raktam ki?!”. Hát így nézek ki!” - kezdte, majd azt is elmondta, miért posztolta ki ilyen bátran. “Furcsa, hogy vannak, akik azt gondolják, hogy akit kisminkelnek, vagy fotózzák, vagy tévében szerepel, az egyébként úgy néz ki. Miért nézne ki úgy? A sminkes és a fodrász egy szakma és itt egy nagyon jó csapat dolgozik azon, hogy mindenki a lehető legjobban nézzen ki a képernyőn. De ez tényleg nem azt jelenti, hogy mindig úgy nézünk ki a hétköznapokon is, mintha skatulyából húztak volna ki minket” - magyarázta a lapnak Szöllősi Györgyi. 
 

“Azért is szeretek természetes képet kitenni, mert nem mindig van jó üzenete, ha filterrel, meg talpig sminkben posztol az ember. Úgy azt hiszik az emberek, a hétköznapokban is olyanok vagyunk. Hát nem! És senkinek sem kell olyanoknak lenni!” - fogalmazta meg az üzenetét a követőinek a népszerű tévés, aki a Naphire.hu-nak azt is elárulta, aznap kétszer ázott el a túrázáson és kétszer is száradt meg.

Címlapfotó: Instagram/szollosigyorgyi

24 óra