Smink nélküli képe sokkolja a Beverly Hills 90210 rajongóit - Ezért válik az 50 éves színésznő? - Fotók

Tíz éven át futott a sorozat, ami világhírnevet hozott neki, öt gyermeket szült, 15 éve nem nagyon kap szerepet. Ráadásul most 18 év után válik.

A fél világ volt szerelmes Tori Spelling-be, akik a 90-es évek egyik legnagyobb sztárja lett a Beverly Hills 90210 című sorozatnak köszönhetően. Tíz éven át összesen 292 epizódon át kergette őrületbe a férfiakat és csavarte el a tévénézők fejét. 1992-ben ráadásul megmutathatta magát a másik nagy kasszasikerben, a Melrose Place-ben is, így gyakorlatilag nem telhetett úgy el nap, hogy ne láthttuk volna a képernyőn. A sorozat 2000-ben ért véget, Tori még néhány éven át megcsípett pár szerepet, ám - némi túlzással - azóta több gyereket szült, mint ahány karaktert alakíthatott a filmvásznon.

Néhány hete pedig már az 50-et töltötte - ami a plasztikai műtétjei miatt lett igazán érdekes.

via GIPHY

A "sikertelenségnek" és az öregedésnek köszönhetően Tori a könnyebbik utat választotta: a plasztikai sebészeket. Hozzá kell tennünk azt is, mivel ötgyermekes anyuka, így a testét a várandósságok is alaposan megtépázták. Nem csoda, hogy az elmúlt években ő gyakorlatilag a botoxnak köszönhetően maradt rivadlafényben, a róla készült képek időnként meghökkentik, átalában pedig meglepik a világot. Ráadásul aktív életet él és aktívan posztol is, Igaz, nem olyan fotókat, mint amilyen a napokban készült róla. Vagy a válása teszi így tönkre?

Smink nélküli képei most megrázzák a sorozat rajongóit - így az Instán sosem fogod látni őt!

FOTÓK: Íme a valóság - az 50 éves Tori Spelling smink nélkül
  • Beverly Hills 90210 Tori Spelling smink
  • Beverly Hills 90210 Tori Spelling smink
  • Beverly Hills 90210 Tori Spelling smink
  • Beverly Hills 90210 Tori Spelling smink
  • Beverly Hills 90210 Tori Spelling smink

Címlapkép: Profimedia/RedDot

24 óra