Aggasztó képek készültek: támolygott, grimaszolt, magában beszélt Heather Locklear

Ismét a Melrose Place egykori szexszimbólumáért aggódik a világ. 

Ötször jelölték Golden Globe díjra, karrierje során pedig 71 szerepet kapott. Mindehhez viszont már 20 elvonókúra is párosul. A TJ Hooker és Melrose Place egykori szőke szépsége a jelek szerint ismért a démonjaival küzd. A 61 éves színésznőz egy malibui iroadház előtt csípte el egy paparazzi, egy megbeszélésről sietett haza, azaz csak sietett volna. Ehyelett egy órán át támolygott az épület előtt, magában beszélt és furcsa fejeket vágott.

Fotó: Profimedia/RedDot

Smink nélkül, kócos hajjal és felpüffedt arccal jött ki a meetingről, a lábán csak egy papucs és még az irodaház kétméteres párkányán is végig egyensúlyozott. Mindezt zavarodott állapotban. A Daily Mail szerint a bizarr jelenetek egy órán át tartottak körülbelül, heather csak ezt követően szállt be egy terepjáróba, valószínűleg a vőlegényéhez, Chris Heisserhez.

Fotó: Profimedia/RedDot

Már a barátai is aggódnak érte. Emlékezetes, a színésznő utoljára 2019-ben járt elvonón. Akkor azért is indokolt volt ez, mert rátámadt a hozzá kihívott rendőrökre, és csak így kerülhette el a börtönt. Most attól tartanak, újra iszik és tablettákat kezdett el szedni. Az egykori tévésztár évek óta függőséggel és mentális problémákkal küzd, 2018-ban pedig öngyilkossági kísérlete is volt, ami miatt pszichiátriára került.

Fotó és címlapfotó: Profimedia/RedDot

24 óra