"Nagyon csúnya ez a test!" - Friss fotója alatt estek neki Polgár Krisztának - Fotó

Néhány hét alatt lett kockás hasa a magyar szépségkirálynőnek - a háromgyerekes anyuka képe rekordokat dönt, és a trollok is előkerültek alatta.

"Uhh ez már beteges. Legyen sportos valaki, de ne férfitestű. Persze, ha neked ez tetszik nekem olyan mindegy, de kitetted, így az embereknek van véleményük. Bocs, nagyon csúnya ez a test" - írja egy kommentelő, míg egy másik: "Szerintem olyan vagy már mint egy férfi .. aztán néhány hónap múlva meg jönnek a hírek hogy “válik az állom pár” meg hogy nem volt harmadik fél.. oszt nem a loszart ! Ilyen férfias kinézettel a “szerelmed” a kis pipik után fog koslatni". 

Ilyen és ehhez hasonló kommentek is megjelentek Polgár Kriszta fotója alatt, amin egy tükör előtt pózolva mutatja meg a kokckás hasát. A háromgyerekes anyuka a Naphire.hu-nak azt is elárulta, hogyan sikerült néhány hét alatt átalakítania a testét. “Régóta követek egy világhírű magyar lányt, aki egy fantasztikus fineszprogramot rakott össze, Floridában él és van 3 millió követője. Egy városban nőttünk fel. És azt gondoltam, hogy adok egy esélyt ennek a dolognak, úgyis jön a nyár, miért ne nézném meg, hogy mire vagyok képes” - kezdte a lapnak.

“Nagyon intenzíven elkezdtem edzeni. És ami nekem nagyon nagy dolog egyébként, hogy letettem a majonézt. Gyerekkorom óta imádom a majonézt, de sokkal kevesebbet eszek belőle” - folytatta, majd hozzátette: a szervezete pedig extrém módon reagált. “Nem ez volt a célom. Nem szerettem volna nagyon izmos lenni, vagy nagyon szálkás, vagy nagyon vékony. A célom inkább az volt, hogy egy kicsit egészségesebb útra tereljem az étkezésemet" - mondta a Naphire.hu-nak Kriszta, aki hozzátette: hezitált, kitegye-e a képet, de 99%-ban pozitív visszajelzéseket kapott csak.

Címlapfotó: Instagram/polgarkriszta

24 óra