Váratlan fordulat a Gálvölgyi János ügyében indult nyomozásban

Megszűntethetik az eljárást a Gálvölgyi János nevével fémljelzett "mentős-ügyben" - írja a Naphire.hu. Hivatalból indították az eljárást, most meglepő dolgot közöltek.

Korábbi hírek szerint négy mentésirányító is hibázhatott, a mentőszolgálatnál is vizsgálat indult. Emlékezetes: Gálvölgyi Jánoshoz május 10-én hívtak mentőt a rokonai, de miután hiába várták, az életveszélyes állapotban lévő színészt a két lány aautóval vitte kórházba. Az esetnek hatalmas visszhangja lett, a mentőszolgálat vizsgálatán túl pedig a rendőrség is eljárást indított - hivatalból, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A Naphire.hu most azt is megtudta, határzotatot hoztak az ügyben.

“Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a BRFK ügydöntő határozatot hozott, amelynek tartalmát annak kézhezvételéig nem kommunikáljuk” - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete a Naphire.hu-val. Hogy mit jelenthet ez, arról a lap egy ügyvédet kérdezett meg. “A közlés egyértelműen arra utal, hogy megszüntetik az eljárást” - mondta határozottan Dr. Magyar György, majd hozzátette: “Akinek ez nem tetszik, sértett, vagy rokon, vagy feljelentő, vagy Gálvölgyi maga, mindegy, kicsoda - megpanaszolhatja. És akkor az ügyészség majd elbírálja, hogy ez helyes volt, vagy elrendeli a nyomozást.

De biztos vagyok benne, hogy megszüntető határozatról van szó”

- tette hozzá az ügyvéd.

Címlapfotó: RTL Fókusz

 

 

24 óra